Baby og  junior sengetøj

Gå på opdagelse i blød hverdagsluksus til de små. Du finder både de lækreste badehåndklæder med hætte i den velkendte frottékvalitet – og det skønneste babysengetøj og juniorsengetøj i en række klassiske design.
PERCALE baby- og juniorsengetøj Walnut
Sæt fra
Vælg variant for lagerstatus
FACET baby- og junior sengetøj Powder Blue
Sæt fra
Vælg variant for lagerstatus
Fra de helt enkle mønstre med rod i designhistorien til eventyrlige universer. Alt sammen i blide og beroligende farvetoner, som er så gode at omgive børnene med i de første år, hvor deres verden er fuld af sanseindtryk.

Der er tænkt nøje over både kvalitet, udtryk og æstetik, når det gælder tekstiler til de små, og børnekollektionen med håndklæder og sengetøj er langtidsholdbar i både design og kvalitet. Så når familiens mindste vokser fra de bløde tekstiler, kan de gå i arv til de næste i rækken.

Med Georg Jensen Damasks kollektion til Baby og Junior kan du forkæle de mindste med eksklusiv kvalitet og bløde tekstiler i nogle af de stunder, hvor det er særlig rart med lidt luksus. Efter morgen- eller aftenbadet. Når de skal sove. I hverdagen. På ferien.

De lækre badehåndklæder med hætte er i samme udsøgte kvalitet som alle øvrige håndklæder i sortimentet og indhyller de små i blødhed og varme. Det bløde sengetøj til Baby og Junior fra Georg Jensen Damask forkæler sanserne og hjælper en blid nattesøvn på vej. For en fuldendt oplevelse anbefales det at supplere med lagner i samme høje kvalitet.

Som en særlig service kan du uden merpris få specialsyet babysengetøj og juniorsengetøj i de klassiske designs fra hele vores kollektion af sengetøj, hvis du ønsker det samme design i soveværelse og børneværelse, eller vil give en helt særlig gave.

Både de specialsyede løsninger og hele Georg Jensen Damasks kollektion af tekstiler til Baby og Junior er oplagt at give som dåbsgave eller til navngivningsfesten, i fødselsdagsgave og julegave, når børn, børnebørn og oldebørn skal forkæles med dansk design i højeste kvalitet.