Vælg sprog
BABYLAGEN, Str. 100 x 160
Før musen henover billedet for at zoome
BABYLAGEN, Str. 100 x 160
BABYLAGEN, Str. 100 x 160

BABYLAGEN, Str. 100 x 160

DKK 160,00
   På lager
Antal
Design: Georg Jensen Damask

Eksklusivt hvidt baby- og juniorlagen til familiens mindste i 100 % lærredsvævet bomuld. Blød og komfortabel hverdagsluksus, som passer til både vuggen og tremmesengen og hjælper en god nattesøvn på vej.

Kvalitet og funktionalitet har gennem århundreder været kerneværdier hos Georg Jensen Damask. Lærredsvævningen sikrer en høj slidstyrke, og vi benytter udelukkende bomuldsgarner af højeste kvalitet. Lagnet holder sig smukt vask efter vask – og til de næste i rækken.  

Det hvide lagen er en elegant klassiker, der fuldender følelsen af luksus i børneværelset og kan benyttes til alle baby- og juniorsengesæt. Herunder det hvide design FACET sengetøj.


Vis mere
Vis mindre
 • 60 dages bytteret
 • Bytteret i 13 butikker 
 • Fragtfri ved køb over 600 kr.
 • Levering 1-2 dage
  GEORG JENSEN DAMASK

  Georg Jensen Damask er en kulturbærer af både dansk designtradition og håndværkshistorie. Vores historie bygger på stolte vævetraditioner siden 1756, men der har været vævere i familien bag Georg Jensen Damask helt tilbage til 1500-tallet.
  Dengang og nu er tekstilerne baseret på klassisk design, med fokus på funktionalitet og kvalitet.  

  Gennem tiden har vi arbejdet sammen med nogle af de mest anerkendte vævere, designere og arkitekter som f.eks. Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard og Nanna Ditzel. Endvidere har vi adskillige projekter bag os med Kongehuset og kan med stolthed kalde os Kongelig Hofleverandør.