Vælg sprog
ARNE JACOBSEN viskestykker Dusty Lavender
Før musen henover billedet for at zoome
ARNE JACOBSEN viskestykker Dusty Lavender
ARNE JACOBSEN viskestykker Dusty Lavender

ARNE JACOBSEN viskestykker Dusty Lavender

DKK 140,00
   På lager
Antal
Et elegant, lavendelfarvet viskestykke i klassisk design af den ikoniske danske arkitekt. Det tidløse mønster er udvalgt blandt Arne Jacobsens efterladte skitser og skaber en smuk symmetri og et stilfuldt udtryk, som klæder både det moderne og det mere klassiske køkken.

I farven Dusty Lavender udstråler viskestykket en fransk lethed og elegance med sin reference til lysende lavendelmarker under sydlige himmelstrøg. Det blide lilla farvestrejf slår en feminin note an og lader de franske fornemmelser brede sig i køkkenuniverset.

Designet blev lanceret i 2002 som en hyldest til den danske arkitekt i anledning af 100-året for hans fødsel og viderefører i al sin elegance og enkelthed Arne Jacobsens designarv. Kollektionen med Arne Jacobsens designs er nøje udvalgt sammen med hans barnebarn, Tobias Jacobsen, der også har designet tekstiler til vores kollektion.

ARNE JACOBSEN designet fås også som dug, bordløber og dækkeserviet.  

Størrelsen på viskestykket er 50 x 80 cm.Vis mere
Vis mindre
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask er en kulturbærer af både dansk designtradition og håndværkshistorie. Vores historie bygger på stolte vævetraditioner siden 1756, men der har været vævere i familien bag Georg Jensen Damask helt tilbage til 1500-tallet.
Dengang og nu er tekstilerne baseret på klassisk design, med fokus på funktionalitet og kvalitet.  

Gennem tiden har vi arbejdet sammen med nogle af de mest anerkendte vævere, designere og arkitekter som f.eks. Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard og Nanna Ditzel. Endvidere har vi adskillige projekter bag os med Kongehuset og kan med stolthed kalde os Kongelig Hofleverandør.