Vælg sprog
ARNE JACOBSEN viskestykker Jade Green
Før musen henover billedet for at zoome
ARNE JACOBSEN viskestykker Jade Green
ARNE JACOBSEN viskestykker Jade Green
ARNE JACOBSEN viskestykker Jade Green

ARNE JACOBSEN viskestykker Jade Green

DKK 140,00
   På lager
Antal
Design Arne Jacobsen

Et elegant viskestykke i klassisk design af den ikoniske danske arkitekt. Det tidløse mønster er udvalgt blandt Arne Jacobsens efterladte skitser og skaber en smuk symmetri og et stilfuldt udtryk, som klæder både det moderne og det mere klassiske køkken.

Designet blev lanceret i 2002 som en hyldest til den danske arkitekt i anledning af 100-året for hans fødsel og viderefører i al sin elegance og enkelthed Arne Jacobsens designarv. Kollektionen med Arne Jacobsens designs er nøje udvalgt sammen med hans barnebarn, Tobias Jacobsen, der også har designet tekstiler til vores kollektion.


I farven Jade Green inviterer viskestykket naturens farver inden for i køkkenet og lader design, kvalitet og funktionalitet gå hånd i hånd.

ARNE JACOBSEN designet fås også som dug, bordløber og dækkeserviet.  

Se også matchende køkkenhåndklæde og karklude.

Størrelsen på viskestykket er 50 x 80 cm.


Vis mere
Vis mindre
 • 60 dages bytteret
 • Bytteret i 13 butikker 
 • Fragtfri ved køb over 600 kr.
 • Levering 1-2 dage
  Relaterede varer
  GEORG JENSEN DAMASK

  Georg Jensen Damask er en kulturbærer af både dansk designtradition og håndværkshistorie. Vores historie bygger på stolte vævetraditioner siden 1756, men der har været vævere i familien bag Georg Jensen Damask helt tilbage til 1500-tallet.
  Dengang og nu er tekstilerne baseret på klassisk design, med fokus på funktionalitet og kvalitet.  

  Gennem tiden har vi arbejdet sammen med nogle af de mest anerkendte vævere, designere og arkitekter som f.eks. Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard og Nanna Ditzel. Endvidere har vi adskillige projekter bag os med Kongehuset og kan med stolthed kalde os Kongelig Hofleverandør.