Vælg sprog
ARNE JACOBSEN viskestykker Dark Blue
Før musen henover billedet for at zoome
ARNE JACOBSEN viskestykker Dark Blue
ARNE JACOBSEN viskestykker Dark Blue

ARNE JACOBSEN viskestykker Dark Blue

Før DKK 120,00
DKK 72,00
Spar DKK 48,00
Pris pr. stk.. v/1 stk.: DKK 72,00
Pris pr. stk.. v/2 stk.: DKK 62,50
Design Arne Jacobsen

Et elegant viskestykke i klassisk design af den ikoniske danske arkitekt. Det tidløse mønster er udvalgt blandt Arne Jacobsens efterladte skitser og skaber en smuk symmetri og et stilfuldt udtryk, som klæder både det moderne og det mere klassiske køkken.

Designet blev lanceret i 2002 som en hyldest til den danske arkitekt i anledning af 100-året for hans fødsel og viderefører i al sin elegance og enkelthed Arne Jacobsens designarv. Kollektionen med Arne Jacobsens designs er nøje udvalgt sammen med hans barnebarn, Tobias Jacobsen, der også har designet tekstiler til vores kollektion.

I farven Dark Blue er viskestykket en sofistikeret tilføjelse til dit køkken, hvor design, kvalitet og funktionalitet går hånd i hånd.

ARNE JACOBSEN designet fås også som dug, bordløber og dækkeserviet.  

ARNE JACOBSEN viskestykket i Dark Blue matcher EGYPT køkkenhåndklædet i farven Deep Blue.

Størrelsen på viskestykket er 50 x 80 cm.Om viskestykker:
 • Vævet af 50% bomuld og 50% hør

 • Vask ved 60°C.

Gode råd
 • Læg viskestykket i koldt vand i 24 timer, og vask det derefter ved 60°C. Det får fibrene til at rette sig ud og sikrer høj tørreevne fra start.

 • HUSK, at folde viskestykket helt ud før iblødsætning.

 • Produktet kan godt tåle tørretumbling, men vi anbefaler hængetørring, da det giver et glattere resultat og er mere miljørigtigt.Vis mere
Vis mindre
 • 60 dages bytteret
 • Bytteret i 13 butikker 
 • Fragtfri ved køb over 600 kr.
 • Levering 1-2 dage
  Mest populære
  GEORG JENSEN DAMASK

  Georg Jensen Damask er en kulturbærer af både dansk designtradition og håndværkshistorie. Vores historie bygger på stolte vævetraditioner siden 1756, men der har været vævere i familien bag Georg Jensen Damask helt tilbage til 1500-tallet.
  Dengang og nu er tekstilerne baseret på klassisk design, med fokus på funktionalitet og kvalitet.  

  Gennem tiden har vi arbejdet sammen med nogle af de mest anerkendte vævere, designere og arkitekter som f.eks. Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard og Nanna Ditzel. Endvidere har vi adskillige projekter bag os med Kongehuset og kan med stolthed kalde os Kongelig Hofleverandør.

  KUNDESERVICE

  Har du spørgsmål, kan du kontakte os