Vælg sprog
ARNE JACOBSEN damaskdug Hvid
Før musen henover billedet for at zoome
ARNE JACOBSEN damaskdug Hvid
ARNE JACOBSEN damaskdug Hvid
ARNE JACOBSEN damaskdug Hvid

ARNE JACOBSEN damaskdug Hvid

DKK 1.210,00


   På lager
Antal
Design: Arne Jacobsen

En elegant damaskdug i klassisk design af den ikoniske danske arkitekt. Det tidløse mønster er udvalgt blandt Arne Jacobsens efterladte skitser og skaber en smuk symmetri og et stilfuldt udtryk i en moderne borddækning.

Designet blev lanceret i 2002 som en hyldest til den danske arkitekt i anledning af 100-året for hans fødsel og viderefører i al sin elegance og enkelthed Arne Jacobsens designarv. Kollektionen med Arne Jacobsens designs er nøje udvalgt sammen med hans barnebarn, Tobias Jacobsen, der også har designet tekstiler til vores kollektion.

Med den hvide farve fås et helt klassisk udtryk og en særlig elegance, som klæder bordet smukt på til alverdens lejligheder, der kalder på noget særligt. Matchende stofservietter fuldender udtrykket.

Se også alle vores andre smukke duge lige her.  


BEMÆRK! De opgivne mål er mål efter vask.

Til ARNE JACOBSEN designet fås også matchende ensfarvede servietter.


Vis mere
Vis mindre
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask er en kulturbærer af både dansk designtradition og håndværkshistorie. Vores historie bygger på stolte vævetraditioner siden 1756, men der har været vævere i familien bag Georg Jensen Damask helt tilbage til 1500-tallet.
Dengang og nu er tekstilerne baseret på klassisk design, med fokus på funktionalitet og kvalitet.  

Gennem tiden har vi arbejdet sammen med nogle af de mest anerkendte vævere, designere og arkitekter som f.eks. Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard og Nanna Ditzel. Endvidere har vi adskillige projekter bag os med Kongehuset og kan med stolthed kalde os Kongelig Hofleverandør.