Vælg sprog
ARNE JACOBSEN damaskdug Dusty Green
Før musen henover billedet for at zoome
ARNE JACOBSEN damaskdug Dusty Green
ARNE JACOBSEN damaskdug Dusty Green
ARNE JACOBSEN damaskdug Dusty Green
ARNE JACOBSEN damaskdug Dusty Green

ARNE JACOBSEN damaskdug Dusty Green

DKK 850,00


   På lager
Antal
Design Arne Jacobsen

Den klassiske damaskdug i tidløst Arne Jacobsen design har fået en overfladebehandling, som gør den velegnet til hverdagsbrug. Dugen har egenskaber som en voksdug, samtidig med at damaskvævningens elegance træder tydeligt frem. Mønstret er udvalgt blandt den ikoniske arkitekts efterladte skitser og skaber en smuk symmetri og et stilfuldt udtryk i hverdagen.

Designet blev lanceret i 2002 som en hyldest til den danske arkitekt i anledning af 100-året for hans fødsel og viderefører i al sin elegance og enkelthed Arne Jacobsens designarv. Kollektionen med Arne Jacobsens designs er nøje udvalgt sammen med hans barnebarn, Tobias Jacobsen, der også har designet tekstiler til vores kollektion.

I farven Dusty Green får den overfladebehandlede dug et elegant nordisk udtryk, hvor man næsten kan dufte skoven. Ren hverdagsluksus, som klæder bordet smukt på i naturens farver.

ARNE JACOBSEN designet fås også som dug uden coating foruden bordløber, dækkeserviet og   viskestykke.Om dugen
  • Dugen er damaskvævet i 100% bomuld og er coated med acryl på forsiden af dugen. Dette giver dugen samme egenskaber som man kender det fra en voksdug

  • Dugen skal vaskes ved 30°C og der bruges vaskemiddel til farvet tekstil uden blegemiddel

Gode råd
  • Brug gerne skåneprogram eller lav centrifugering, da det giver færre folder.

  • Lad dugen hængetørre  - gerne over et bredt tørrestativ eller en rundstok, så der ikke kommer en fold i dugen. Har man et bord, der ikke tager skade af fugt, kan man med fordel lægge den direkte på bordet efter vask.

  • Dugen stryges på bagsiden gerne med eller uden damp – bare ikke fuld varme. 150°C eller 2 prikker er tilstrækkeligt. Gør det gerne i fugtig tilstand. Dugen kan ikke tåle rulning.

  • Valg af størrelse på dugen afhænger af, hvor meget nedhæng du ønsker. Vi anbefaler 25-30 cm i enderne af bordet for at få det smukkeste fald. Har du eksempelvis et bord på 1 x 2 meter anbefaler vi størrelsen 140 x 240 cm.
Læs hele beskrivelse
Vis mindre
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask er en kulturbærer af både dansk designtradition og håndværkshistorie. Vores historie bygger på stolte vævetraditioner siden 1756, men der har været vævere i familien bag Georg Jensen Damask helt tilbage til 1500-tallet.
Dengang og nu er tekstilerne baseret på klassisk design, med fokus på funktionalitet og kvalitet.  

Gennem tiden har vi arbejdet sammen med nogle af de mest anerkendte vævere, designere og arkitekter som f.eks. Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard og Nanna Ditzel. Endvidere har vi adskillige projekter bag os med Kongehuset og kan med stolthed kalde os Kongelig Hofleverandør.