Vælg sprog
Adventsgaver
Farver
1 stk
1 stk
1 stk
Designere
3 stk

Adventsgaver

Forkæl dine nærmeste med en fin adventsgave, hvor æstetikken og kvaliteten er gennemført til mindste detalje. Adventsgaver er en smuk tradition, der glæder voksne lige så meget som børn.

Du finder et udvalg af kvalitetsprodukter fra Georg Jensen Damask, som hjælper julestemningen godt på vej i løbet af november og december. Flere designs trækker tråde tilbage til et af de mest klassiske og stærke motiver i kollektionen: julehjertet i Bodil Bødtker-Næss’ stilistiske design. Skabt for mere end 40 år siden med en symbolsk fremmaning af juleglæde og kærlighed, som gælder til alle tider. Ikke mindst juletiden.

Med til fornøjelsen ved at give gaver hører ikke alene forventningens glæde, men også selve indpakningen. Du kan naturligvis vælge at få din adventsgave pakket smukt ind i vores specialdesignede gaveindpakning, der emmer af eksklusivitet.

Se Julens bedste tilbud fra Georg Jensen Damask her

GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask er en kulturbærer af både dansk designtradition og håndværkshistorie. Vores historie bygger på stolte vævetraditioner siden 1756, men der har været vævere i familien bag Georg Jensen Damask helt tilbage til 1500-tallet.
Dengang og nu er tekstilerne baseret på klassisk design, med fokus på funktionalitet og kvalitet.  

Gennem tiden har vi arbejdet sammen med nogle af de mest anerkendte vævere, designere og arkitekter som f.eks. Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard og Nanna Ditzel. Endvidere har vi adskillige projekter bag os med Kongehuset og kan med stolthed kalde os Kongelig Hofleverandør.