• 60 dage bytteret
  • Bytteret i 13 butikker
  • Fri fragt ved køb over 600 kr.
  • Levering 1-2 dage
Choose language
EUROPÆISK KULTURHOVEDSTAD AARHUS 2017
Før musen henover billedet for at zoome

EUROPÆISK KULTURHOVEDSTAD AARHUS 2017

DKK 120,00
Varenummer: 48541080028
I anledningen af, at Aarhus er Europæisk Kulturhovedstad i 2017, har vi vævet et særligt viskestykke, som kun sælges i 2017. Få dit eget lille stykke Aarhushistorie i det klassiske ABILD viskestykke, designet af vores egen Bent Georg Jensen.

Teksten på viskestykket er: EUROPÆISK KULTURHOVEDSTAD AARHUS 2017

Med viskestykket følger naturligvis også en vaskeanvisning på Aarhusiansk:

”Vesgestøgger”
Lissom et for bette hångklæje. Husk, de suer bæjåer, hves do læg’årm i kåld vand å vask’årm ve 60 grajer først, iggå. Så de ikså træls og ser maiet bæjår ui. Alt andet vil være dosk.

Aarhus Kulturhojestaj 2017

GEORG JENSEN DAMASK

Traditionen med at samarbejde med Danmarks allerbedste arkitekter, designere og kunstnere sikrer en bred kollektion af damaskduge, løbere, dækkeservietter, sengetøj, frotté, viskestykker og andet boligtilbehør – selvfølgelig med udspring i de forskellige designeres individuelle inspiration og stil.

I 2000 modtog vi Kongelig Hofleverandør prædikatet. Udnævnelsen fulgte efter mange års samarbejde med det danske kongehus om blandt andet den specialdesignede damaskdug til Hendes Majestæt Dronning Margrethe II af Danmark & Hans Kongelige Højhed Prins Henriks Sølvbryllup i 1992.

Georg Jensen Damask har hovedsæde i Kolding.

KUNDESERVICE

Har du spørgsmål, kan du kontakte os