EN HYLDEST TIL NATUREN

NYHEDER

EN HYLDEST TIL NATUREN


I efteråret og vinteren trækker vi indenfor og bruger naturligt mere tid i hjemmet. De korte dage indbyder til at skabe hyggelige stunder med de nærmeste og gøre noget godt for sig selv.  


Vores nye farver er mørkere og mere mættede. Hav er en dyb blå med en grønlig undertone inspireret af farveskalaen langs de danske kyster. Light Grey og Dark Grey er klassiske grå nuancer inspireret af smukke skyformationer på en efterårsdag.

Inspirationen til tekstilerne er hverdagens enkle rutiner omkring måltidet, badet og søvnen.
Den samlede kollektion er en hyldest til smukke teksturer, mønstre og naturlige materialer – og til den særlige stemning, som vores vævede tekstiler skaber i boligen.SENGEN
Farven Hav understøtter med sin afslappende dybde en god og givende søvn, mens Light Grey skaber ro for både øje og sind. Begge farver passer smukt ind i soveværelset. FACET stammer fra vores designarkiv og er klassisk damaskvævet sengetøj med et smukt mønster. PERCALE er sengetøj i en klassisk lærredsvævning i et helt enkelt design. Hav og Light Grey giver begge tekstiler fornyet liv.


BORDET
Vævede tekstiler skaber stemning omkring bordet til efterårets middage. De sætter en ramme om måltidet og nærværet med familie og venner – uanset anledningen. Nyhederne til bordet inkluderer blandt andet vores enkle hørdug PLAIN i farven Dark Grey samt den klassiske damaskvævede dug VILDROSE og den kraftige lærredsvævede dug SOLID, begge i farven Hav.


Den samlede kollektion er en hyldest til smukke teksturer, mønstre og naturlige materialer
– og til den særlige stemning, som vores vævede tekstiler skaber i boligen.
BADET
Vores klassiske frottéserie er vævet af 100 % bomuld i et enkelt design, som passer til hverdagens behov for bløde tekstiler til badet. Alle vores håndklæder, vaskeklud samt bademåtte findes nu i farven Hav, som med sit klassiske udtryk skaber et roligt udtryk på badeværelset.BØRN
Til familiens mindste lancerer vi blødt sengetøj i både baby og juniorstørrelse i de klassiske designs PERCALE og FACET i farven Hav, der med sin tydelige reference til naturen skaber de bedste rammer for barnets søvn og bringer ro ind i børneværelset.


KØKKENET
Smukke og praktiske tekstiler er vigtige i køkkenet. Viskestykket ABILD med enkle striber, køkkenhåndklædet 1959 samt den strikkede karklud NORS. De tre vævede klassikere skaber i farven Hav en fin efterårsstemning i køkkenet.