Vælg sprog
4 stk. PUK servietter Lavender
Før musen henover billedet for at zoome
4 stk. PUK servietter Lavender
4 stk. PUK servietter Lavender
4 stk. PUK servietter Lavender
4 stk. PUK servietter Lavender

4 stk. PUK servietter Lavender

DKK 450,00
   På lager
Antal
Luksuriøse damaskservietter i hør og bomuld i en smuk gråblå lavendelfarve og med en bemærkelsesværdig dybde i vævningen. Servietterne er håndvævede i et smukt mønster baseret på traditionelle vævemetoder og er som taget ud af det antikke franske linnedskab.

I farven Lavender tager damaskservietterne den franske lethed og sanselighed fra bølgende lavendelmarker med til bords. Samtidig sikres det klassiske udtryk af en grå undertone og to enkle striber, som toner frem i kipervævningen. Det er en eksklusiv serviet, som takket være sit sirlige håndværk nemt kan bære at være let krøllet og indgå i en uhøjtidelig opdækning.

Selve PUK designet er skabt af væver og kunstner Puk Lippmann. Mønstrene er inspireret af traditionelle væveteknikker fundet i en bog fra 1920’erne og digtet frem på hendes væv til et nutidigt design. Oprindeligt i form af håndvævede viskestykker og nu som damaskservietter i en lettere udgave, der håndvæves på et familievæveri i det sydlige Indien. Ægkanterne er bevaret med direkte reference til århundredgamle vævemetoder og viderefører ikke alene historien, men giver også ekstra liv til designet.

PUK damaskservietterne væves i tre forskellige mønstre i hver sin smukke farve.

PUK fås i sæt af fire ens damaskservietter pakket i en fin æske. Servietterne måler 43 x 43 cm.
Vis mere
Vis mindre
Relaterede varer
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask er en kulturbærer af både dansk designtradition og håndværkshistorie. Vores historie bygger på stolte vævetraditioner siden 1756, men der har været vævere i familien bag Georg Jensen Damask helt tilbage til 1500-tallet.
Dengang og nu er tekstilerne baseret på klassisk design, med fokus på funktionalitet og kvalitet.  

Gennem tiden har vi arbejdet sammen med nogle af de mest anerkendte vævere, designere og arkitekter som f.eks. Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard og Nanna Ditzel. Endvidere har vi adskillige projekter bag os med Kongehuset og kan med stolthed kalde os Kongelig Hofleverandør.