Vælg sprog
4 stk. PLAIN dækkeservietter
Før musen henover billedet for at zoome
4 stk. PLAIN dækkeservietter
4 stk. PLAIN dækkeservietter
4 stk. PLAIN dækkeservietter

4 stk. PLAIN dækkeservietter

DKK 500,00


   På lager
Antal
Klæd bordet flot på med klassiske dækkeservietter i den lækreste hørkvalitet med broderet Georg Jensen Damask logo. PLAIN er skabt til dig, der elsker æstetik, kvalitet og rene materialer. Hør er et både blødt og tungt materiale, men først og fremmest luksuriøst, og satinvævningen og den karakteristiske brede kant gør dækkeservietterne rustikke og raffinerede på samme tid. De er perfekte til en uhøjtidelig opdækning med franske fornemmelser - og skaber stemning på et øjeblik.

Forårspakken indeholder:
4 stk. PLAIN dækkeservietter
Vælg mellem farverne Deep Blue eller Grey

Få forårspakken til en attraktiv pris
Normalpris 780 kr.
Kampagnepris på 500 kr.

Kampagnen kører frem til d. 31. maj 2019, så længe lager haves.Om hørdækkeservietter
  • Satinvævet af 100% hør.

  • Vask ved 40°C.

  • Skånevaskes.

Gode råd
  • Vi anbefaler, at du folder produktet helt ud inden vask og undgår overfyldning af maskinen. Produktet strækkes let efter vask.

  • Vi anbefaler hængetørring af dækkeservietter, da det giver et glat resultat og er bedre for miljøet.

  • Hørfibrene vaskes rene ved 40 grader, så er der ingen pletter, er der ingen grund til at vaske ved højere temperatur. Materialet kan godt tåle helt op til 60 grader, men det er ikke nødvendigt.Vis mere
Vis mindre
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask er en kulturbærer af både dansk designtradition og håndværkshistorie. Vores historie bygger på stolte vævetraditioner siden 1756, men der har været vævere i familien bag Georg Jensen Damask helt tilbage til 1500-tallet.
Dengang og nu er tekstilerne baseret på klassisk design, med fokus på funktionalitet og kvalitet.  

Gennem tiden har vi arbejdet sammen med nogle af de mest anerkendte vævere, designere og arkitekter som f.eks. Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard og Nanna Ditzel. Endvidere har vi adskillige projekter bag os med Kongehuset og kan med stolthed kalde os Kongelig Hofleverandør.

KUNDESERVICE

Har du spørgsmål, kan du kontakte os