Vælg sprog
4 stk. HERRINGBONE dækkeservietter
Før musen henover billedet for at zoome

4 stk. HERRINGBONE dækkeservietter

DKK 480,00
   På lager
Antal
Gaven, der sikrer et stilfuldt bord – også i hverdagen. Med sin rustikke sildebensvævning og kraftige kvalitet sætter HERRINGBONE et stilfuldt og detaljerigt præg på borddækningen. Dækkeservietterne er vævet i 100% bomuld og ligger tungt og godt på bordet.

I den naturlige og afdæmpede grønne farve får selv den uformelle sammenkomst et elegant look. Sildebensvævningen får ekstra karakter med den smukke grønne kant, og farvetonerne er nøje afstemt, så HERRINGBONE dækkeservietterne nemt kan kombineres med andre elementer i borddækningen – f.eks. hørservietter i matchende farver.

Gaven indeholder:
4 stk. HERRINGBONE dækkeservietter i farven Jade Green

Læs hele beskrivelse
Vis mindre
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask er en kulturbærer af både dansk designtradition og håndværkshistorie. Vores historie bygger på stolte vævetraditioner siden 1756, men der har været vævere i familien bag Georg Jensen Damask helt tilbage til 1500-tallet.
Dengang og nu er tekstilerne baseret på klassisk design, med fokus på funktionalitet og kvalitet.  

Gennem tiden har vi arbejdet sammen med nogle af de mest anerkendte vævere, designere og arkitekter som f.eks. Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard og Nanna Ditzel. Endvidere har vi adskillige projekter bag os med Kongehuset og kan med stolthed kalde os Kongelig Hofleverandør.