Vælg sprog
4 stk. DAISY dækkeservietter
Før musen henover billedet for at zoome
4 stk. DAISY dækkeservietter
4 stk. DAISY dækkeservietter

4 stk. DAISY dækkeservietter

DKK 320,00
   På lager
Antal

Bliv klar til påskens stunder rundt om bordet med dækkeservietter i smukt forårsdesign. DAISY blev oprindeligt designet af den danske væver og tekstildesigner Lisbeth Bennedsen i 1980’erne. Det stemningsfulde design er en tidløs klassiker med sit fine mønster af små margueritters lette, grafiske udtryk, der fremkalder varme minder om dage med sol. Dækkeservietternes stemningsfulde design danner den perfekte baggrund for højtidens pynt og traditioner – uanset om de er på bordet i hverdagen eller til den traditionelle påskefrokost. Dækkeservietterne måler 50x38 cm.

Påskepakken indeholder:
4 stk. DAISY dækkeservietter i farven Sunbeam

PÅSKETILBUD: 320 kr.

Påskekampagnen kører frem til d. 22/4 2019, så længe lager haves.
Vis mere
Vis mindre
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask er en kulturbærer af både dansk designtradition og håndværkshistorie. Vores historie bygger på stolte vævetraditioner siden 1756, men der har været vævere i familien bag Georg Jensen Damask helt tilbage til 1500-tallet.
Dengang og nu er tekstilerne baseret på klassisk design, med fokus på funktionalitet og kvalitet.  

Gennem tiden har vi arbejdet sammen med nogle af de mest anerkendte vævere, designere og arkitekter som f.eks. Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard og Nanna Ditzel. Endvidere har vi adskillige projekter bag os med Kongehuset og kan med stolthed kalde os Kongelig Hofleverandør.

KUNDESERVICE

Har du spørgsmål, kan du kontakte os