3 opdækninger med hørserviet

Hørservietten kan styles i alle retninger. Du kan stryge den helt glat (husk damp ellers knækker fibrene) og bruge den med dug. Hørdugen er også smuk, når du tager den lidt krøllet fra tørresnoren og direkte ind på dit træbord. Vi giver her et 3 hurtige idéer til, hvordan du kan dække dit bord med en hørserviet.
På denne serviet har vi bundet en blød knude. Det er særligt nemt at forme en hørserviet, fordi den er blød i brug. Kombinér, som her, gerne med en lille kvist, blomst eller hvad du lige har ved hånden – det kan også sagtens være krydderurter fra haven - f.eks. rosmarin.
Her er servietten brugt helt naturligt. Den skal blot samles på midten og lægges ved tallerkenen i bløde folder. Vi har pyntet med en lille blomst for at vise, hvor stor en forskel det gør, at man tilfører en detalje. Læg en blomst eller kvist om sommeren og en kogle eller julekugle om vinteren. Kun fantasien sætter grænser.
Da hørservietten er blød, er den ikke velegnet til avancerede foldninger, men denne foldning er enkel og fin og egner sig godt til servietter i alle slags materialer.  På tegningen kan du se, hvor let det er.
1. Fold servietten på midten.   2. Fold igen servietten på midten.   3. Fold det øverste lag af servietten tilbage over midten og vend servietten rundt.   4. Fold venstre og højre side over midten og vend servietten rundt.   5. Placér bestik i lommen og pynt evt. med en lille kvist.
1. Fold servietten på midten.   2. Fold igen servietten på midten.   3. Fold det øverste lag af servietten tilbage over midten og vend servietten rundt.   4. Fold venstre og højre side over midten og vend servietten rundt.   5. Placér bestik i lommen og pynt evt. med en lille kvist.

Vi har dækket med:

•  PLAIN hørservietter, White
•  PLAIN hørservietter, Grey