Vælg sprog
2 stk. viskestykker, 1 stk. køkkenhåndklæde og 4 stk. karklude
Før musen henover billedet for at zoome

2 stk. viskestykker, 1 stk. køkkenhåndklæde og 4 stk. karklude

DKK 640,00
   På lager
Antal
Farverige favoritter til køkkenet. Gaveidéen til ham eller hende, der elsker at tilbringe tid i køkkenet og værdsætter kvalitetstekstiler i smukt design. Gaven består af de tidløse COLOURS viskestykker i en kraftig hør- og bomuldskombination, EGYPT køkkenhåndklædet designet af Christine Raundahl i 100% bomuld og de slidstærke LINEN karklude i det klassiske vaffelvævede design.

De grønne og blå nuancer komplementerer hinanden på smukkeste vis og skaber et klassisk og naturnært helhedsindtryk i køkkenet.

Gaven indeholder:
2 stk. COLOURS viskestykker i farven Army Green
1 stk. EGYPT køkkenhåndklæde i farven Deep Blue
1 pakke med 2 stk. LINEN karklude i farven Jade Green
1 pakke med 2 stk. LINEN karklude i farven Deep Blue
Læs hele beskrivelse
Vis mindre
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask er en kulturbærer af både dansk designtradition og håndværkshistorie. Vores historie bygger på stolte vævetraditioner siden 1756, men der har været vævere i familien bag Georg Jensen Damask helt tilbage til 1500-tallet.
Dengang og nu er tekstilerne baseret på klassisk design, med fokus på funktionalitet og kvalitet.  

Gennem tiden har vi arbejdet sammen med nogle af de mest anerkendte vævere, designere og arkitekter som f.eks. Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard og Nanna Ditzel. Endvidere har vi adskillige projekter bag os med Kongehuset og kan med stolthed kalde os Kongelig Hofleverandør.