Vælg sprog
2. stk. viskestykker, 1 stk. køkkenhåndklæde, 2 stk. karklude
Før musen henover billedet for at zoome

2. stk. viskestykker, 1 stk. køkkenhåndklæde, 2 stk. karklude

DKK 480,00
   På lager
Antal
Gaven til ham eller hende, der sætter pris på funktionalitet til køkkenet. Denne gaveidé indeholder de tidløse BECKER viskestykker i en kraftig hør- og bomuldskombination, designet i 1963 af væver John Becker, EGYPT køkkenhåndklædet i en traditionel vævning af 100% bomuld med design af Christine Raundahl samt de vaffelvævede LINEN karklude i 100 %. Et smukt bordeaux farvestrejf binder gaven sammen og bringer varme og glød ind i køkkenet. Alle tekstiler er designet med funktionalitet i fokus og er derfor kendetegnet ved en høj kvalitet og unikke tørreegenskaber.

Gaven indeholder:
2 stk. BECKER viskestykker i farven Navy
1 stk. EGYPT køkkenhåndklæde i farven Winetasting
1 pakke med 2 stk. LINEN karklude i farven Wine

Læs hele beskrivelse
Vis mindre
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask er en kulturbærer af både dansk designtradition og håndværkshistorie. Vores historie bygger på stolte vævetraditioner siden 1756, men der har været vævere i familien bag Georg Jensen Damask helt tilbage til 1500-tallet.
Dengang og nu er tekstilerne baseret på klassisk design, med fokus på funktionalitet og kvalitet.  

Gennem tiden har vi arbejdet sammen med nogle af de mest anerkendte vævere, designere og arkitekter som f.eks. Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard og Nanna Ditzel. Endvidere har vi adskillige projekter bag os med Kongehuset og kan med stolthed kalde os Kongelig Hofleverandør.