Vælg sprog
2 stk. STILL LIFE  dækkersevietter Grey Blue
Før musen henover billedet for at zoome
2 stk. STILL LIFE  dækkersevietter Grey Blue
2 stk. STILL LIFE  dækkersevietter Grey Blue

2 stk. STILL LIFE dækkersevietter Grey Blue

DKK 340,00
   På lager
Antal
En enkel og elegant dækkeserviet med sans for detaljer og den smukkeste blågrå farvetone. Dækkeservietten bidrager med en dekorativ, stramt komponeret æstetik, der giver plads til og hylder livet omkring det veldækkede bord.

Med sin elegante gråblå farve genkalder STILL LIFE dækkeservietten himmelrummets og verdenshavenes uendelighed. Farven har en iboende lethed og skaber et harmonisk udtryk, der sammen med designet gør dækkeservietten til et tidløst element i borddækningen, som kan danne grundlag for alt fra en stilfærdig opdækning til mere legende pynt med vilde græsser og havens blomster.

Bag designet står Cecilie Manz, der har sat et markant aftryk på dansk designtradition gennem forenklinger. Med STILL LIFE designet har hun med reference til malerkunstens stilleben skabt et stringent geometrisk mønster med rum af horisontale og vertikale linjer, der gentager sig selv. Oprindelig blev designet vakt til live som dug med en mønsterrapport over flere meter, mens dækkeservietten er vævet med et nøje udvalgt udsnit af mønstret og samme unikke signatur. Stofservietter vil fuldende udtrykket.

Dækkeservietten måler 50x38 cm.

STILL LIFE designet fås også som dug og bordløber, og kollektionen byder derudover på RAIN viskestykker designet af Cecilie Manz.


Vis mere
Vis mindre
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask er en kulturbærer af både dansk designtradition og håndværkshistorie. Vores historie bygger på stolte vævetraditioner siden 1756, men der har været vævere i familien bag Georg Jensen Damask helt tilbage til 1500-tallet.
Dengang og nu er tekstilerne baseret på klassisk design, med fokus på funktionalitet og kvalitet.  

Gennem tiden har vi arbejdet sammen med nogle af de mest anerkendte vævere, designere og arkitekter som f.eks. Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard og Nanna Ditzel. Endvidere har vi adskillige projekter bag os med Kongehuset og kan med stolthed kalde os Kongelig Hofleverandør.