Vælg sprog
2 stk. SNOWFLAKES dækkeservietter Blue Abyss
Før musen henover billedet for at zoome
2 stk. SNOWFLAKES dækkeservietter Blue Abyss
2 stk. SNOWFLAKES dækkeservietter Blue Abyss

2 stk. SNOWFLAKES dækkeservietter Blue Abyss

DKK 340,00
   På lager
Antal
Design Jette Nevers

En raffineret dækkeserviet, der inviterer vinteren med til bords i form af de fineste, stiliserede snefnug. Fortolkningen af snefnuggets geometri er dog så stram, at dækkeservietten også kan benyttes på andre tider af året til at skabe stemning.

SNEFNUG dækkeservietten er designet af tekstilkunstner Jette Nevers, der står bag flere geometriske tekstilmønstre for Georg Jensen Damask. Med inspiration fra snefnuggets renhed og stille væren i verden, har hun skabt et design, hvis enkelthed og stramme udtryk skaber ro på bordet. Dækkeserviettens ovale form bløder det geometriske mønster op.

Den intense dybde i farven Blue Abyss forstærker det rene design og lader snefnuggene tone frem, som var de stjerner på aftenhimmelen. En nobel og eksklusiv dækkeserviet, der ikke kalder på en særlig indretningsstil, men fuldendes i opdækningen med tilbehør efter humør, årstid og måltid.

SNEFNUG designet fås også som dug og bordløber. Matchende stofservietter fuldender udtrykket.

Størrelsen på dækkeservietterne er  50 x 37 cm.


Vis mere
Vis mindre
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask er en kulturbærer af både dansk designtradition og håndværkshistorie. Vores historie bygger på stolte vævetraditioner siden 1756, men der har været vævere i familien bag Georg Jensen Damask helt tilbage til 1500-tallet.
Dengang og nu er tekstilerne baseret på klassisk design, med fokus på funktionalitet og kvalitet.  

Gennem tiden har vi arbejdet sammen med nogle af de mest anerkendte vævere, designere og arkitekter som f.eks. Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard og Nanna Ditzel. Endvidere har vi adskillige projekter bag os med Kongehuset og kan med stolthed kalde os Kongelig Hofleverandør.