Vælg sprog
2 stk. servietter Zink
Før musen henover billedet for at zoome

2 stk. servietter Zink

DKK 200,00
   På lager
Antal
De smukke stofservietter i farven Zink lyser stilfærdigt op med deres blide grå farvetoner.
Damaskvævningen i højeste kvalitet og den karakteristiske blanke kant får stofservietterne til at tage sig flot og elegant ud, lige meget hvordan de foldes.  

Med deres enkle design er de fine grå stofservietter en smuk tilføjelse til borddækningen. De er meget velegnede i en formel opdækning, men kan også skabe værdi og være en æstetisk oplevelse i en mere uformel sammenhæng kombineret med for eksempel keramik og hør. Til store middage, men også til det enkle morgenmåltid.

Farvemæssigt passer stofservietterne til H.C. ANDERSEN designet, der er fuld af eventyrlig fortælleglæde og fås i farven Zink. Det ikoniske design fås både som dug og dækkeservietter med forskellige eventyrmotiver.

Størrelsen på servietten er 50 x 50 cm.Vis mere
Vis mindre
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask er en kulturbærer af både dansk designtradition og håndværkshistorie. Vores historie bygger på stolte vævetraditioner siden 1756, men der har været vævere i familien bag Georg Jensen Damask helt tilbage til 1500-tallet.
Dengang og nu er tekstilerne baseret på klassisk design, med fokus på funktionalitet og kvalitet.  

Gennem tiden har vi arbejdet sammen med nogle af de mest anerkendte vævere, designere og arkitekter som f.eks. Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard og Nanna Ditzel. Endvidere har vi adskillige projekter bag os med Kongehuset og kan med stolthed kalde os Kongelig Hofleverandør.