Vælg sprog
2 stk. servietter Winter Grey
Før musen henover billedet for at zoome
2 stk. servietter Winter Grey
2 stk. servietter Winter Grey

2 stk. servietter Winter Grey

DKK 200,00
   På lager
Antal
De smukke stofservietter i farven Winter Grey lader vinterhimlens fine grå nuancer mødes med et særligt elegant udtryk som resultat. Damaskvævningen i højeste kvalitet og den karakteristiske blanke kant får stofservietterne til at tage sig flot ud, lige meget hvordan de foldes.  

Med deres enkle design er de elegante mørkegrå stofservietter en smuk tilføjelse til borddækningen. De er både velegnede til en monokrom opdækning og til at skabe ro, hvis der er flere farver på bordet. En æstetisk oplevelse til højtiderne såvel som i mere uformelle sammenhænge som en stille morgen i efterårs- eller vinterferien.

Farvemæssigt passer stofservietterne til det ikoniske juledesign, som både fås som dug, bordløber, dækkeserviet og juletræstæppe i farven Winter Grey.

Størrelsen på servietten er 50 x 50 cm.


Vis mere
Vis mindre
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask er en kulturbærer af både dansk designtradition og håndværkshistorie. Vores historie bygger på stolte vævetraditioner siden 1756, men der har været vævere i familien bag Georg Jensen Damask helt tilbage til 1500-tallet.
Dengang og nu er tekstilerne baseret på klassisk design, med fokus på funktionalitet og kvalitet.  

Gennem tiden har vi arbejdet sammen med nogle af de mest anerkendte vævere, designere og arkitekter som f.eks. Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard og Nanna Ditzel. Endvidere har vi adskillige projekter bag os med Kongehuset og kan med stolthed kalde os Kongelig Hofleverandør.