Vælg sprog
2 stk. Servietter  White
Før musen henover billedet for at zoome

2 stk. Servietter White

DKK 200,00
   På lager
Antal
Design: Georg Jensen Damask

Den smukke hvide stofserviet er et raffineret bud på den helt klassiske hvide stofserviet. Damaskvævningen i højeste kvalitet og den karakteristiske blanke kant får stofservietten til at tage sig flot og elegant ud, lige meget hvordan den foldes.

Med sit enkle design er den hvide stofserviet en smuk tilføjelse til borddækningen. Den er meget velegnet i en formel opdækning, men kan også skabe værdi og være en æstetisk oplevelse i en mere uformel sammenhæng kombineret med for eksempel keramik og hør. Til store middage, men også til det enkle morgenmåltid.

Den hvide stofserviet harmonerer med alle designs og stilarter. I damaskkollektionen kan derudover fremhæves tre klassiske designs, der alle fås som hvide duge  

Størrelsen på servietten er 50 x 50 cm.Om servietten:
  • Vævet af 100% ægyptisk, dobbelttvundet kæmmet bomuld.

  • Vask ved 60°C. Hvide servietter tåler vask ved 95°C.

Gode råd
  • Vi anbefaler, at du folder produktet helt ud inden vask og undgår overfyldning af maskinen. Produktet strækkes let efter vask.

  • Vi anbefaler hængetørring af servietterne, da det giver et glat resultat.

  • Husk at følge vaskanvisningen da vask ved netop 60 °C får bomulden til at åbne sig og blive vasket ren.

  • Mange tror de skåner servietterne ved at vaske ved 40°C, men produkterne er lavet til at holde til en højere temperatur.

Vis mere
Vis mindre
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask er en kulturbærer af både dansk designtradition og håndværkshistorie. Vores historie bygger på stolte vævetraditioner siden 1756, men der har været vævere i familien bag Georg Jensen Damask helt tilbage til 1500-tallet.
Dengang og nu er tekstilerne baseret på klassisk design, med fokus på funktionalitet og kvalitet.  

Gennem tiden har vi arbejdet sammen med nogle af de mest anerkendte vævere, designere og arkitekter som f.eks. Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard og Nanna Ditzel. Endvidere har vi adskillige projekter bag os med Kongehuset og kan med stolthed kalde os Kongelig Hofleverandør.