Vælg sprog
2 stk. Servietter Red
Før musen henover billedet for at zoome
2 stk. Servietter Red
2 stk. Servietter Red

2 stk. Servietter Red

DKK 200,00
   På lager
Antal
Design: Georg Jensen Damask

Den smukke julerøde stofserviet lader rød og guld mødes. Damaskvævningen i højeste kvalitet og den karakteristiske guldkant får stofservietten til at tage sig flot og elegant ud, lige meget hvordan den foldes.  

Med sit enkle design er stofservietten i Christmas Red en smuk tilføjelse til borddækningen. Den er næsten uundværlig i en klassisk juleopdækning i rød og guld. En æstetisk oplevelse for alle gæster både juleaften, til julefrokosten og en elegant julemorgen.  

Farvemæssigt passer stofservietten til det ikoniske juledesign, som både fås som dug, bordløber og dækkeserviet i farven Christmas Red.

Størrelsen på servietten er 50 x 50 cm.


Vis mere
Vis mindre
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask er en kulturbærer af både dansk designtradition og håndværkshistorie. Vores historie bygger på stolte vævetraditioner siden 1756, men der har været vævere i familien bag Georg Jensen Damask helt tilbage til 1500-tallet.
Dengang og nu er tekstilerne baseret på klassisk design, med fokus på funktionalitet og kvalitet.  

Gennem tiden har vi arbejdet sammen med nogle af de mest anerkendte vævere, designere og arkitekter som f.eks. Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard og Nanna Ditzel. Endvidere har vi adskillige projekter bag os med Kongehuset og kan med stolthed kalde os Kongelig Hofleverandør.