Vælg sprog
2 stk. Servietter Lemon Curd
Før musen henover billedet for at zoome

2 stk. Servietter Lemon Curd

DKK 200,00
   På lager
Antal
Design Georg Jensen Damask

Den raffinerede stofserviet i blide gule toner er en klassisk forårsbebuder. Damaskvævningen i højeste kvalitet og den karakteristiske blanke kant får stofservietten til at tage sig flot og elegant ud, lige meget hvordan den foldes.

Med sit enkle design og unikke gule farve er stofservietten i Lemon Curd en smuk tilføjelse til borddækningen. Den vil være fantastisk i en påskeopdækning i højtidens egen farve, men er også velegnet på et forårs- eller sommerbord. En æstetisk oplevelse for alle gæster i påsken, til hverdag eller fest.

Farvemæssigt passer stofservietten til det ikoniske påskedesign, som både fås som dug , bordløber og dækkeserviet og er relanceret i farven Lemon Curd.

Størrelsen på servietten er 50 x 50 cm.


Læs hele beskrivelse
Vis mindre
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask er en kulturbærer af både dansk designtradition og håndværkshistorie. Vores historie bygger på stolte vævetraditioner siden 1756, men der har været vævere i familien bag Georg Jensen Damask helt tilbage til 1500-tallet.
Dengang og nu er tekstilerne baseret på klassisk design, med fokus på funktionalitet og kvalitet.  

Gennem tiden har vi arbejdet sammen med nogle af de mest anerkendte vævere, designere og arkitekter som f.eks. Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard og Nanna Ditzel. Endvidere har vi adskillige projekter bag os med Kongehuset og kan med stolthed kalde os Kongelig Hofleverandør.