Vælg sprog
2 stk. Servietter Frost Blue
Før musen henover billedet for at zoome

2 stk. Servietter Frost Blue

DKK 200,00
   På lager
Antal
Design Georg Jensen Damask

Den elegante stofserviet i Frost Blue lyser smukt op med sine frostklare blåtoner.  Damaskvævningen i højeste kvalitet og den karakteristiske blanke kant får stofservietten til at tage sig flot og elegant ud, lige meget hvordan den foldes.

Med sit enkle tone-i-tone design er stofservietten i Frost Blue en smuk tilføjelse til borddækningen. Den er velegnet i en formel opdækning, men kan også skabe værdi og være en æstetisk oplevelse i en mere uformel sammenhæng.  

Farvemæssigt passer stofservietten til det poetiske MAY design, som både fås som dug
og  bordløber i farven Frost Blue.

Servietten passer også til vores andre duge, se dem lige her.


Størrelsen på servietten er 50 x 50 cm.


Læs hele beskrivelse
Vis mindre
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask er en kulturbærer af både dansk designtradition og håndværkshistorie. Vores historie bygger på stolte vævetraditioner siden 1756, men der har været vævere i familien bag Georg Jensen Damask helt tilbage til 1500-tallet.
Dengang og nu er tekstilerne baseret på klassisk design, med fokus på funktionalitet og kvalitet.  

Gennem tiden har vi arbejdet sammen med nogle af de mest anerkendte vævere, designere og arkitekter som f.eks. Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard og Nanna Ditzel. Endvidere har vi adskillige projekter bag os med Kongehuset og kan med stolthed kalde os Kongelig Hofleverandør.