Vælg sprog
2 stk. SERVIETTER Blue Abyss
Før musen henover billedet for at zoome
2 stk. SERVIETTER Blue Abyss
2 stk. SERVIETTER Blue Abyss

2 stk. SERVIETTER Blue Abyss

DKK 200,00
   På lager
Antal
Den smukke stofserviet i Blue Abyss har et nobelt og eksklusivt udtryk. Damaskvævningen i højeste kvalitet og den karakteristiske blanke kant får stofservietten til at tage sig flot og elegant ud, lige meget hvordan den foldes.

Med sit enkle design er den midnatsblå stofserviet en smuk tilføjelse til borddækningen. Den er meget velegnet i en formel opdækning, men kan også skabe værdi og være en æstetisk oplevelse i andre sammenhænge. Både til store middage og det enkle morgenmåltid.

Farvemæssigt passer stofservietten til SNOWFLAKES designet med de stiliserede snefnug, der både fås som dug, bordløber og dækkeserviet i farven Blue Abyss.

Størrelsen på servietten er 50 x 50 cm.
Vis mere
Vis mindre
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask er en kulturbærer af både dansk designtradition og håndværkshistorie. Vores historie bygger på stolte vævetraditioner siden 1756, men der har været vævere i familien bag Georg Jensen Damask helt tilbage til 1500-tallet.
Dengang og nu er tekstilerne baseret på klassisk design, med fokus på funktionalitet og kvalitet.  

Gennem tiden har vi arbejdet sammen med nogle af de mest anerkendte vævere, designere og arkitekter som f.eks. Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard og Nanna Ditzel. Endvidere har vi adskillige projekter bag os med Kongehuset og kan med stolthed kalde os Kongelig Hofleverandør.