Vælg sprog
2 stk. PLAIN hørservietter Grey
Før musen henover billedet for at zoome
2 stk. PLAIN hørservietter Grey
2 stk. PLAIN hørservietter Grey

2 stk. PLAIN hørservietter Grey

DKK 240,00
   På lager
Antal
Design: Georg Jensen Damask

Den bløde grå hørserviet er et smukt bud på den helt klassiske serviet i hør. Satinvævningen med fin hørtråd i højeste kvalitet og den karakteristiske kant giver hørservietten en let, nordisk og elegant fremtoning.

Med sit enkle design er den grå hørserviet med broderet logo en smuk og raffineret tilføjelse til borddækningen. Den er meget velegnet i en klassisk opdækning, men kan også skabe værdi og være en æstetisk oplevelse i en mere uformel sammenhæng, hvor der dækkes op uden dug. Lige så skøn til store middage som det enkle morgenmåltid eller ved havebordet.

Farvemæssigt passer hørservietten til PLAIN dugen i grå.

Servietten passer også til vores andre duge, se dem lige her.

Størrelsen på hørservietter er 45 x 45 cm.


Vis mere
Vis mindre
Relaterede varer
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask er en kulturbærer af både dansk designtradition og håndværkshistorie. Vores historie bygger på stolte vævetraditioner siden 1756, men der har været vævere i familien bag Georg Jensen Damask helt tilbage til 1500-tallet.
Dengang og nu er tekstilerne baseret på klassisk design, med fokus på funktionalitet og kvalitet.  

Gennem tiden har vi arbejdet sammen med nogle af de mest anerkendte vævere, designere og arkitekter som f.eks. Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard og Nanna Ditzel. Endvidere har vi adskillige projekter bag os med Kongehuset og kan med stolthed kalde os Kongelig Hofleverandør.