Vælg sprog
2 stk.  PLAIN Deep Red hørservietter
Før musen henover billedet for at zoome
2 stk.  PLAIN Deep Red hørservietter
2 stk.  PLAIN Deep Red hørservietter

2 stk. PLAIN Deep Red hørservietter

DKK 240,00
   På lager
Antal
Design: Georg Jensen Damask

Den bløde hørserviet i den smukkeste røde farve er perfekt til det veldækkede bord. Satinvævningen med fin hørtråd i højeste kvalitet og den karakteristiske kant giver hørservietten en let, nordisk og elegant fremtoning.

Med sit enkle design og broderede logo er den røde hørserviet en smuk og farvemættet tilføjelse til borddækningen. Den er meget velegnet i en klassisk opdækning, men kan også skabe værdi og være en æstetisk oplevelse i en mere uformel sammenhæng, hvor der dækkes op uden dug.  Lige så fin til store middage som det enkle morgenmåltid i juletiden, til fødselsdagsbordet og andre glade stunder.

Den røde hørserviet er blandt andet smuk sammen med CHRISTMAS juledugen og CHRISTMAS RUSTIC dækkeserviet  i samme Deep Red farve og H.C. ANDERSEN dugen , der dækker fødselsdagsbordet i mange hjem.

Servietten passer også til vores andre duge, se dem lige her.

Størrelsen på hørservietten er 45 x 45 cm.Vis mere
Vis mindre
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask er en kulturbærer af både dansk designtradition og håndværkshistorie. Vores historie bygger på stolte vævetraditioner siden 1756, men der har været vævere i familien bag Georg Jensen Damask helt tilbage til 1500-tallet.
Dengang og nu er tekstilerne baseret på klassisk design, med fokus på funktionalitet og kvalitet.  

Gennem tiden har vi arbejdet sammen med nogle af de mest anerkendte vævere, designere og arkitekter som f.eks. Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard og Nanna Ditzel. Endvidere har vi adskillige projekter bag os med Kongehuset og kan med stolthed kalde os Kongelig Hofleverandør.