Vælg sprog
2 stk. PLAIN dækkeservietter Deep Blue
Før musen henover billedet for at zoome
2 stk. PLAIN dækkeservietter Deep Blue
2 stk. PLAIN dækkeservietter Deep Blue
2 stk. PLAIN dækkeservietter Deep Blue

2 stk. PLAIN dækkeservietter Deep Blue

DKK 390,00
   På lager
Antal
Klassisk satinvævet dækkeserviet i hør af den ypperste kvalitet og en skøn, dybblå farve. Materialet og den karakteristiske brede kant gør dækkeservietten rustik og raffineret på samme tid, og PLAIN er perfekt til en uhøjtidelig opdækning med franske fornemmelser.

Den smukke blå farve giver et klassisk, farvemættet udtryk, og dækkeservietten er lige så praktisk, som den er stilfuld. Som materiale er hør blødt og tungt, men først og fremmest luksuriøst. Det er oplagt at lege med udtrykket, for eksempel ved at dække op med tilhørende PLAIN hørservietter med broderet logo, bundet i en løs knude eller pyntet med grønt. Hørservietterne fås i samme blå farve for et ensartet udtryk og andre smukke farvetoner for variation.  

Dækkeservietten i hør er designet af vores eget designteam med fokus på funktionalitet, kvalitet og skønhed. Egenskaber og værdier, som har fulgt Georg Jensen Damask gennem århundreder. Tidligere vævede vi alt i hør, og dækkeservietten hylder fortidens stærke traditioner gennem både materialevalg og det smukke broderede logo.


Læs hele beskrivelse
Vis mindre
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask er en kulturbærer af både dansk designtradition og håndværkshistorie. Vores historie bygger på stolte vævetraditioner siden 1756, men der har været vævere i familien bag Georg Jensen Damask helt tilbage til 1500-tallet.
Dengang og nu er tekstilerne baseret på klassisk design, med fokus på funktionalitet og kvalitet.  

Gennem tiden har vi arbejdet sammen med nogle af de mest anerkendte vævere, designere og arkitekter som f.eks. Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard og Nanna Ditzel. Endvidere har vi adskillige projekter bag os med Kongehuset og kan med stolthed kalde os Kongelig Hofleverandør.