Vælg sprog
2 stk. PÅSKEDÆKKESERVIETTER Lemon Curd
Før musen henover billedet for at zoome
2 stk. PÅSKEDÆKKESERVIETTER Lemon Curd
2 stk. PÅSKEDÆKKESERVIETTER Lemon Curd

2 stk. PÅSKEDÆKKESERVIETTER Lemon Curd

DKK 340,00
   På lager
Antal
Design Bodil Bødtker-Næss

Arbejdet på det smukke påskemotiv blev opstartet i 1978 og designet er stadig en klassisk forårsbebuder med sine stiliserede kyllinger og æg, som hører højtiden til. Dækkeservietten er et smukt og elegant indslag på påskebordet og er relanceret i en blid gul nuance, der ikke alene spejler nutiden, men rækker langt ind i fremtiden

Motivet er designet af Bodil Bødtker-Næss, som var med i inderkredsen af tekstilkunstnere omkring Georg Jensen Damask i 1970’erne, og som også står bag det klassiske julehjertemotiv, der er et signaturdesign i damaskkollektionen. Det smukke påskemotiv besidder takket være sin grafiske enkelthed samme tidløse elegance. Dækkeserviettens ovale form er flot sammen med det afrundede grafiske mønster.

Med sin raffinerede gule farve danner dækkeservietten ikke alene den perfekte baggrund for påskefrokostens pynt og traditioner, som samler generationer ved bordet. Den bliver også i sig selv en tradition, som det er en glæde at finde frem i påsketiden år efter år. Matchende stofservietter fuldender udtrykket.

Påskedesignet fås også som dug, bordløber og viskestykke.

Størrelsen på dækkeservietterne er  50 x 37 cm.Om dækkeservietter:
  • Vævet af 100% ægyptisk, dobbelttvundet kæmmet bomuld.

  • Vask ved 60°C. Hvide dækkeservietter tåler vask ved 95°C.

Gode råd
  • Vi anbefaler, at du folder produktet helt ud inden vask og undgår overfyldning af maskinen. Produktet strækkes let efter vask.

  • Vi anbefaler hængetørring af dækkeservietten, da det giver et glat resultat.

  • Husk at følge vaskanvisningen da vask ved netop 60 °C får bomulden til at åbne sig og blive vasket ren. Mange tror de skåner dækkeservietten ved at vaske ved 40°C, men produkterne er lavet til at holde til en højere temperatur.Vis mere
Vis mindre
Mest populære
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask er en kulturbærer af både dansk designtradition og håndværkshistorie. Vores historie bygger på stolte vævetraditioner siden 1756, men der har været vævere i familien bag Georg Jensen Damask helt tilbage til 1500-tallet.
Dengang og nu er tekstilerne baseret på klassisk design, med fokus på funktionalitet og kvalitet.  

Gennem tiden har vi arbejdet sammen med nogle af de mest anerkendte vævere, designere og arkitekter som f.eks. Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard og Nanna Ditzel. Endvidere har vi adskillige projekter bag os med Kongehuset og kan med stolthed kalde os Kongelig Hofleverandør.

KUNDESERVICE

Har du spørgsmål, kan du kontakte os