Vælg sprog
2 stk.  servietter Grey Blue
Før musen henover billedet for at zoome

2 stk. servietter Grey Blue

DKK 200,00
   På lager
Antal
Den enkle stofserviet i Grey Blue har en iboende lethed med sin harmoniske blågrå farve. Damaskvævningen i højeste kvalitet og den karakteristiske kant i en lysere farvetone får stofservietten til at tage sig flot og elegant ud, lige meget hvordan den foldes.  

Med sit tone-i-tone design er stofservietten i Grey Blue en smuk tilføjelse til borddækningen. Den er velegnet i en formel opdækning, men kan også skabe værdi og være en æstetisk oplevelse i en mere uformel sammenhæng. Til store middage såvel som det enkle morgenmåltid.

Farvemæssigt passer stofservietten til STILL LIFE designet, der hylder livet omkring det veldækkede bord i form af både dug, bordløber og dækkeservietter farven Grey Blue.

Størrelsen på servietten er 50 x 50 cm.


Vis mere
Vis mindre
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask er en kulturbærer af både dansk designtradition og håndværkshistorie. Vores historie bygger på stolte vævetraditioner siden 1756, men der har været vævere i familien bag Georg Jensen Damask helt tilbage til 1500-tallet.
Dengang og nu er tekstilerne baseret på klassisk design, med fokus på funktionalitet og kvalitet.  

Gennem tiden har vi arbejdet sammen med nogle af de mest anerkendte vævere, designere og arkitekter som f.eks. Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard og Nanna Ditzel. Endvidere har vi adskillige projekter bag os med Kongehuset og kan med stolthed kalde os Kongelig Hofleverandør.