Vælg sprog
2 stk. MAY dækkeservietter Rye
Før musen henover billedet for at zoome

2 stk. MAY dækkeservietter Rye

DKK 340,00
   På lager
Antal
Smuk rugfarvet dækkeserviet, som indfanger øjeblikket, hvor blomsterne i maj måned falder af træerne og lander blidt under dem. Dækkeservietten er et poetisk indslag i borddækningen og skaber en sommerlig og feminin stemning med sit organiske formsprog og smukke ovale design.

I farven Rye lyser det enkle motiv af flygtige blomster op på den brune nuance, inspireret af bølgende rugmarker. Lige så smuk i vintertiden som på en majdag. Dækkeservietten kan danne underlag for alt fra den simple, monokrome opdækning til en poetisk fortælling i flere farver, der fuldendes med årstidens grene, græsser og blomster. Matchende stofservietter vil også klæde dækkeservietten.

MAY designet er håndplukket i vores arkiv, der er fuld af smukke tekstildesign med en tidløs appel. Motivet blev oprindeligt designet i 1989 af maleren og grafikeren Susanne Brenøe med inspiration fra landskabet i maj, hvor alle træerne blomstrer i fuldt flor, og selv afblomstringen er fuld af poesi. Designet fremmaner det smukke syn af små hvide blomsterblade, der er landet vilkårligt på dækkeservietten efter hvidtjørnens afblomstring.

MAY designet fås også som dug og bordløber.
Vis mere
Vis mindre
Mest populære
HÅNDKLÆDER Str. 50 x 100
HÅNDKLÆDER Str. 50 x 100 Før DKK 250,00
DKK 150,00
Info/køb
GÆSTEHÅNDKLÆDER Str. 40 x 70
GÆSTEHÅNDKLÆDER Str. 40 x 70 Før DKK 150,00
DKK 90,00
Info/køb
Vaskeklude 32x32
Vaskeklude 32x32 Før DKK 50,00
DKK 30,00
Info/køb
EGYPT Peat køkkenhåndklæde
EGYPT Peat køkkenhåndklæde Før DKK 110,00
DKK 66,00
Info/køb
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask er en kulturbærer af både dansk designtradition og håndværkshistorie. Vores historie bygger på stolte vævetraditioner siden 1756, men der har været vævere i familien bag Georg Jensen Damask helt tilbage til 1500-tallet.
Dengang og nu er tekstilerne baseret på klassisk design, med fokus på funktionalitet og kvalitet.  

Gennem tiden har vi arbejdet sammen med nogle af de mest anerkendte vævere, designere og arkitekter som f.eks. Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard og Nanna Ditzel. Endvidere har vi adskillige projekter bag os med Kongehuset og kan med stolthed kalde os Kongelig Hofleverandør.

KUNDESERVICE

Har du spørgsmål, kan du kontakte os