Vælg sprog
2 stk. MAY dækkeservietter Frost Blue
Før musen henover billedet for at zoome
2 stk. MAY dækkeservietter Frost Blue
2 stk. MAY dækkeservietter Frost Blue

2 stk. MAY dækkeservietter Frost Blue

DKK 340,00
   På lager
Antal
Design: Susanne Brenøe

Lysende blå dækkeserviet, som indfanger øjeblikket, hvor blomsterne i maj måned falder af træerne og lander blidt under dem. Dækkeservietten er et poetisk indslag i borddækningen og skaber en sommerlig og feminin stemning med sit organiske formsprog og smukke ovale design.

I farven Frost Blue toner det enkle motiv af flygtige blomster frem, som var de snefnug på en frostklar himmel. Lige så smuk i vintertiden som på en majdag. Dækkeservietten kan danne underlag for alt fra den simple, monokrome opdækning til en poetisk fortælling i flere farver, der fuldendes med årstidens grene, græsser og blomster. Matchende stofservietter vil også klæde dækkeservietten.

MAY designet er håndplukket i vores arkiv, der er fuld af smukke tekstildesign med en tidløs appel. Motivet blev oprindeligt designet i 1989 af maleren og grafikeren Susanne Brenøe med inspiration fra landskabet i maj, hvor alle træerne blomstrer i fuldt flor, og selv afblomstringen er fuld af poesi. Designet fremmaner det smukke syn af små hvide blomsterblade, der er landet vilkårligt på dækkeservietten efter hvidtjørnens afblomstring.

MAY designet fås også som dug og bordløber.

Størrelsen på dækkeservietterne er  50 x 37 cm.Om dækkeservietter:
  • Vævet af 100% ægyptisk, dobbelttvundet kæmmet bomuld.

  • Vask ved 60°C. Hvide dækkeservietter tåler vask ved 95°C.

Gode råd
  • Vi anbefaler, at du folder produktet helt ud inden vask og undgår overfyldning af maskinen. Produktet strækkes let efter vask.

  • Vi anbefaler hængetørring af dækkeservietten, da det giver et glat resultat.

  • Husk at følge vaskanvisningen da vask ved netop 60 °C får bomulden til at åbne sig og blive vasket ren. Mange tror de skåner dækkeservietten ved at vaske ved 40°C, men produkterne er lavet til at holde til en højere temperatur.Vis mere
Vis mindre
Relaterede varer
Mest populære
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask er en kulturbærer af både dansk designtradition og håndværkshistorie. Vores historie bygger på stolte vævetraditioner siden 1756, men der har været vævere i familien bag Georg Jensen Damask helt tilbage til 1500-tallet.
Dengang og nu er tekstilerne baseret på klassisk design, med fokus på funktionalitet og kvalitet.  

Gennem tiden har vi arbejdet sammen med nogle af de mest anerkendte vævere, designere og arkitekter som f.eks. Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard og Nanna Ditzel. Endvidere har vi adskillige projekter bag os med Kongehuset og kan med stolthed kalde os Kongelig Hofleverandør.

KUNDESERVICE

Har du spørgsmål, kan du kontakte os