Vælg sprog
2 stk. HERRINGBONE dækkeservietter
Før musen henover billedet for at zoome

2 stk. HERRINGBONE dækkeservietter

DKK 240,00
   På lager
Antal
Skøn og stilfuld gave, der kan bruges til enhver anledning. HERRINGBONE er en kraftig dækkeserviet i en rustik sildebensvævning, der ligger tungt og godt på bordet. Dækkeservietterne er vævet i bomuld og egner sig på både hverdagsbordet såvel som til weekendens middagsselskaber. I farven Deep Blue bliver den smukke sildebensvævning understreget i sammenspillet mellem de blå og brune nuancer. HERRINGBNONE er stilfuld i sig selv, men kan nemt kombineres med elegante hørservietter i matchende farver som prikken over i’et.

Gaven indeholder:
2 stk. HERRINGBONE dækkeservietter (str. 50x36) i farven Deep Blue

HERRINGBONE designet fås også som bordløber.
Om HERRINGBONE dækkeservietter og løbere:
  • Sildebensvævet af 100% bomuld.

  • Størrelsen på dækkeservietterne er  50x36 cm.

  • Vaskes ved 60°C.

Gode råd
  • Vi anbefaler, at du folder produktet helt ud inden vask og undgår overfyldning af maskinen. Produktet strækkes let efter vask.

  • Vi anbefaler hængetørring af både dækkeservietter og løbere, da det giver et glat resultat og er bedre for miljøet.

  • Strygning med damp eller i let fugtig tilstand.Læs hele beskrivelse
Vis mindre
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask er en kulturbærer af både dansk designtradition og håndværkshistorie. Vores historie bygger på stolte vævetraditioner siden 1756, men der har været vævere i familien bag Georg Jensen Damask helt tilbage til 1500-tallet.
Dengang og nu er tekstilerne baseret på klassisk design, med fokus på funktionalitet og kvalitet.  

Gennem tiden har vi arbejdet sammen med nogle af de mest anerkendte vævere, designere og arkitekter som f.eks. Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard og Nanna Ditzel. Endvidere har vi adskillige projekter bag os med Kongehuset og kan med stolthed kalde os Kongelig Hofleverandør.