Vælg sprog
2 stk. HERRINGBONE dækkeservietter
Før musen henover billedet for at zoome

2 stk. HERRINGBONE dækkeservietter

DKK 240,00
   På lager
Antal
Funktionelt design, som både egner sig på bordet i hverdagen og i mere formelle sammenhænge. HERRINGBONE er en kraftig dækkeserviet i en rustik sildebensvævning, som ligger tungt og godt på bordet. Giv HERRINGBONE til designelskeren, der værdsætter funktionalitet og kvalitet – både på det veldækkede morgenbord og til det stilfulde middagsselskab.
I farven Asphalt komplementerer de grå nuancer hinanden i dækkeservietternes kraftige sildebensvævning og sætter rammerne for en elegant borddækning. HERRINGBONE kan nemt piftes op med elegante hørservietter, hvis der skal gøres lidt ekstra ud af opdækningen.

Gaven indeholder:
2 stk. HERRINGBONE dækkeservietter, str. 50 x 36 cm i farven Asphalt

Vis mere
Vis mindre
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask er en kulturbærer af både dansk designtradition og håndværkshistorie. Vores historie bygger på stolte vævetraditioner siden 1756, men der har været vævere i familien bag Georg Jensen Damask helt tilbage til 1500-tallet.
Dengang og nu er tekstilerne baseret på klassisk design, med fokus på funktionalitet og kvalitet.  

Gennem tiden har vi arbejdet sammen med nogle af de mest anerkendte vævere, designere og arkitekter som f.eks. Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard og Nanna Ditzel. Endvidere har vi adskillige projekter bag os med Kongehuset og kan med stolthed kalde os Kongelig Hofleverandør.

KUNDESERVICE

Har du spørgsmål, kan du kontakte os