Vælg sprog
2 stk. HERRINGBONE dækkeservietter Black
Før musen henover billedet for at zoome

2 stk. HERRINGBONE dækkeservietter Black

Før DKK 240,00
DKK 150,00
Spar DKK 90,00
   På lager
Antal
38%
En kraftig dækkeserviet i smuk sildebensvævning. Dækkeservietten er vævet i bomuld og ligger tungt og godt på bordet. Velegnet til en hyggelig, uformel og rustik opdækning,

HERRINGBONE dækkeservietten er designet af vores eget designteam med fokus på funktionalitet, kvalitet og skønhed. Egenskaber og værdier, som har fulgt Georg Jensen Damask gennem århundreder. Dækkeservietten får ekstra karakter med den beigefarvede kant, og sildebensvævningen er særlig tydelig i denne kontrastfyldte farvekombination.

Med den sorte grundfarve tilsat elegante grå detaljer fås en klassisk dækkeserviet med en tidløs æstetik, som sammen med den kraftige sildebensvævning skaber tyngde i borddækningen og komplementerer en moderne indretning. Matchende LINEN karklude anvendt som stofservietter fuldender det rustikke udtryk.

Str. 50 x 36 cm

HERRINGBONE designet fås også som bordløber.Om HERRINGBONE dækkeservietter og løbere:
  • Sildebensvævet af 100% bomuld.

  • Størrelsen på dækkeservietterne er  50x36 cm.

  • Vaskes ved 60°C.

Gode råd
  • Vi anbefaler, at du folder produktet helt ud inden vask og undgår overfyldning af maskinen. Produktet strækkes let efter vask.

  • Vi anbefaler hængetørring af både dækkeservietter og løbere, da det giver et glat resultat og er bedre for miljøet.

  • Strygning med damp eller i let fugtig tilstand.Læs hele beskrivelse
Vis mindre
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask er en kulturbærer af både dansk designtradition og håndværkshistorie. Vores historie bygger på stolte vævetraditioner siden 1756, men der har været vævere i familien bag Georg Jensen Damask helt tilbage til 1500-tallet.
Dengang og nu er tekstilerne baseret på klassisk design, med fokus på funktionalitet og kvalitet.  

Gennem tiden har vi arbejdet sammen med nogle af de mest anerkendte vævere, designere og arkitekter som f.eks. Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard og Nanna Ditzel. Endvidere har vi adskillige projekter bag os med Kongehuset og kan med stolthed kalde os Kongelig Hofleverandør.