Vælg sprog
2 stk. HERRINGBONE dækkeservietter Asphalt
Før musen henover billedet for at zoome
2 stk. HERRINGBONE dækkeservietter Asphalt
2 stk. HERRINGBONE dækkeservietter Asphalt

2 stk. HERRINGBONE dækkeservietter Asphalt

DKK 240,00
   På lager
Antal
En kraftig dækkeserviet i smuk sildebensvævning. Dækkeservietten er vævet i bomuld og ligger tungt og godt på bordet. Velegnet til en hyggelig, uformel og rustik opdækning, gerne i selskab med de vaffelvævede klude i hør, som også er skønne som en hverdagsserviet.  

HERRINGBONE dækkeservietten er designet af vores eget designteam med fokus på funktionalitet, kvalitet og skønhed. Egenskaber og værdier, som har fulgt Georg Jensen Damask gennem århundreder. Sildebensvævningen får ekstra karakter med den lysegrå kant, og farvetonerne er nøje afstemt, så dækkeservietten nemt kombineres med kollektionens hørklude.

I farven asfalt går den klassiske farvesammensætning med nuancer af grå op i en højere enhed med det traditionelle sildebensmønster, og dækkeservietten er det perfekte underlag for en afdæmpet, tidløs atmosfære. Matchende LINEN karklude anvendt som stofservietter fuldender det rustikke udtryk.

Str. 50 x 36 cm

BEMÆRK! De opgivne mål er mål efter vask.

HERRINGBONE designet fås også som bordløber.


Vis mere
Vis mindre
Relaterede varer
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask er en kulturbærer af både dansk designtradition og håndværkshistorie. Vores historie bygger på stolte vævetraditioner siden 1756, men der har været vævere i familien bag Georg Jensen Damask helt tilbage til 1500-tallet.
Dengang og nu er tekstilerne baseret på klassisk design, med fokus på funktionalitet og kvalitet.  

Gennem tiden har vi arbejdet sammen med nogle af de mest anerkendte vævere, designere og arkitekter som f.eks. Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard og Nanna Ditzel. Endvidere har vi adskillige projekter bag os med Kongehuset og kan med stolthed kalde os Kongelig Hofleverandør.