Vælg sprog
2 stk. HERRINGBONE bordløbere
Før musen henover billedet for at zoome

2 stk. HERRINGBONE bordløbere

DKK 920,00
   På lager
Antal
En skøn gaveløsning med hverdagsluksus til borddækningen. De kraftige HERRINGBONE bordløbere i smuk sildebensvævning er både velegnede i en hyggelig og rustik borddækning, men kan også nemt fungere i mere formelle sammenhænge sammen med elegant foldede servietter. En skøn gaveidé til ham eller hende, der ønsker sig smukt design til spisebordet.

HERRINGBONE bordløberne fås i en klassisk mørkeblå farvekombination, som med garanti vil gøre sig godt i en moderne indretning.

Gaven indeholder:
2 stk. HERRINGBONE bordløbere i farven Deep Blue
Læs hele beskrivelse
Vis mindre
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask er en kulturbærer af både dansk designtradition og håndværkshistorie. Vores historie bygger på stolte vævetraditioner siden 1756, men der har været vævere i familien bag Georg Jensen Damask helt tilbage til 1500-tallet.
Dengang og nu er tekstilerne baseret på klassisk design, med fokus på funktionalitet og kvalitet.  

Gennem tiden har vi arbejdet sammen med nogle af de mest anerkendte vævere, designere og arkitekter som f.eks. Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard og Nanna Ditzel. Endvidere har vi adskillige projekter bag os med Kongehuset og kan med stolthed kalde os Kongelig Hofleverandør.