Vælg sprog
2 stk. gæstehåndklæder og 2 stk. vaskeklude
Før musen henover billedet for at zoome

2 stk. gæstehåndklæder og 2 stk. vaskeklude

DKK 400,00
   På lager
Antal
Blød bomuldsfrotté til designelskeren, der ønsker sig velvære for krop og sjæl. Vores vaskeklude og gæstehåndklæder i 100% egyptisk bomuldsfrotté er hverdagsluksus i højeste kvalitet. Begge udmærker sig ved en unik tørreevne og prydes med et indvævet logo som kvalitetsstempel. I farven Aqua tilfører håndklæderne et yndefuldt og roligt udtryk – perfekt til en afslappende wellness-stemning på badeværelset. Husk også at vaskekludene nemt kan rulles sammen i en lille kurv og bruges som håndklæder på bedste hotelmanér.

Gaven indeholder:
2 stk. Gæstehåndklæder, str. 40 x 70 cm i farven Aqua
2 stk. Vaskeklude, str. 32 x 32 cm i farven Aqua

Læs hele beskrivelse
Vis mindre
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask er en kulturbærer af både dansk designtradition og håndværkshistorie. Vores historie bygger på stolte vævetraditioner siden 1756, men der har været vævere i familien bag Georg Jensen Damask helt tilbage til 1500-tallet.
Dengang og nu er tekstilerne baseret på klassisk design, med fokus på funktionalitet og kvalitet.  

Gennem tiden har vi arbejdet sammen med nogle af de mest anerkendte vævere, designere og arkitekter som f.eks. Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard og Nanna Ditzel. Endvidere har vi adskillige projekter bag os med Kongehuset og kan med stolthed kalde os Kongelig Hofleverandør.