Vælg sprog
2 stk. gæstehåndklæder, 2 stk. håndklæder og 2 stk. badehåndklæder
Før musen henover billedet for at zoome

2 stk. gæstehåndklæder, 2 stk. håndklæder og 2 stk. badehåndklæder

DKK 1.500,00
   På lager
Antal
Kender du en, der fortjener et strejf af luksus på badeværelset? Så er blød bomuldsfrotté et oplagt gavevalg. De eksklusive gæstehåndklæder, håndklæder og badehåndklæder i 100% egyptisk bomuldsfrotté er uundværlige for følelsen af wellness og selvforkælelse i hverdagen. Håndklæderne har en enestående tørreevne og prydes af et indvævet logo som kvalitetsstempel. En blød pakke, der med sikkerhed vil blive taget godt imod. I den smukke farve Dusty Army får badeværelset tilmed et skønt strejf af natur.

Gaven indeholder:
2 stk. Gæstehåndklæder, str. 40 x 70 cm i farven Dusty Army
2 stk. Håndklæder, str. 50 x 100 cm i farven Dusty Army
2 stk. Badehåndklæder, str. 70 x 140 cm i farven Dusty Army

Vis mere
Vis mindre
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask er en kulturbærer af både dansk designtradition og håndværkshistorie. Vores historie bygger på stolte vævetraditioner siden 1756, men der har været vævere i familien bag Georg Jensen Damask helt tilbage til 1500-tallet.
Dengang og nu er tekstilerne baseret på klassisk design, med fokus på funktionalitet og kvalitet.  

Gennem tiden har vi arbejdet sammen med nogle af de mest anerkendte vævere, designere og arkitekter som f.eks. Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard og Nanna Ditzel. Endvidere har vi adskillige projekter bag os med Kongehuset og kan med stolthed kalde os Kongelig Hofleverandør.