Vælg sprog
2 stk. ENGESVIK by hand dækkeservietter Winter Grey
Før musen henover billedet for at zoome
2 stk. ENGESVIK by hand dækkeservietter Winter Grey
2 stk. ENGESVIK by hand dækkeservietter Winter Grey

2 stk. ENGESVIK by hand dækkeservietter Winter Grey

DKK 340,00
   På lager
Antal
Design: Andreas Engesvik

Det elegante håndtegnede design gør ENGESVIK by hand til en unik dækkeserviet i damask, hvor håndværket er bærende kraft.  

Bag designet står den norske designer Andreas Engesvik. Det håndtegnede mønster hylder tanken om det enkle liv og er skabt i tæt samarbejde med Georg Jensen Damask. Stregerne er vævet ind i dækkeservietten med en tråd, der er en anelse lysere end den grå baggrundsfarve, og selve vævningen er en kompliceret affære, når det uens tryk fra blyanten skal efterlignes ved væven. Resultatet er et mønster med en grafisk lethed og iboende menneskelighed. Disse dækkeservietter har fået en efterbehandling, der beskytter dækkeservietterne mod pletter og snavs. Læs mere om efterbehandlingen

I farven Winter Grey får dækkeservietten i Engeviks streg et særligt elegant udtryk, når vinterhimlens smukke grå nuancer mødes i det håndtegnede design. Stofservietter i kontrastfarve vil understege det personlige udtryk.

ENGESVIK by hand designet fås også som dug og bordløber.

BEMÆRK! De opgivne mål er mål efter vask.

Størrelsen på dækkeservietterne er 48 x 38 cm.Om dækkeservietter med overfladebehandling
  • Vævet af 100% ægyptisk, dobbelttvundet kæmmet bomuld. Produktet er efterbehandlet, så det er beskyttet mod pletter og snavs.

  • Vask ved 60°C.

Gode råd
  • Vi anbefaler, at du folder produktet helt ud inden vask og undgår overfyldning af maskinen. Produktet strækkes let efter vask.

  • Vi anbefaler hængetørring af dækkeservietten, da det giver et glat resultat.

  • Husk at følge vaskanvisningen da vask ved netop 60 °C får bomulden til at åbne sig og blive vasket ren. Mange tror de skåner dækkeservietten ved at vaske ved 40°C, men produkterne er lavet til at holde til en højere temperatur.

  • Dækkeservietter med overfladebehandling kan bruges over en længere periode og tørres af med en klud da væsker lægger sig som perler på overfladen. Overfaldebehandlingen vil aftage, men opretholdes til efter 10-15 gange vask.Vis mere
Vis mindre
Mest populære
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask er en kulturbærer af både dansk designtradition og håndværkshistorie. Vores historie bygger på stolte vævetraditioner siden 1756, men der har været vævere i familien bag Georg Jensen Damask helt tilbage til 1500-tallet.
Dengang og nu er tekstilerne baseret på klassisk design, med fokus på funktionalitet og kvalitet.  

Gennem tiden har vi arbejdet sammen med nogle af de mest anerkendte vævere, designere og arkitekter som f.eks. Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard og Nanna Ditzel. Endvidere har vi adskillige projekter bag os med Kongehuset og kan med stolthed kalde os Kongelig Hofleverandør.

KUNDESERVICE

Har du spørgsmål, kan du kontakte os