Vælg sprog
2 stk. ARNE JACOBSEN dækkeservietter Antracit
Før musen henover billedet for at zoome
2 stk. ARNE JACOBSEN dækkeservietter Antracit
2 stk. ARNE JACOBSEN dækkeservietter Antracit

2 stk. ARNE JACOBSEN dækkeservietter Antracit

DKK 340,00
   På lager
Antal
Design: Arne Jacobsen

En elegant dækkeserviet i klassisk design af den ikoniske danske arkitekt. Det tidløse mønster er udvalgt blandt Arne Jacobsens efterladte skitser og skaber en smuk symmetri og et stilfuldt udtryk.

Designet blev lanceret i 2002 som en hyldest til den danske arkitekt i anledning af 100-året for hans fødsel og viderefører i al sin elegance og enkelthed Arne Jacobsens designarv. Kollektionen med Arne Jacobsens designs er nøje udvalgt sammen med hans barnebarn, Tobias Jacobsen, der også har designet tekstiler til vores kollektion.

I farven antracit er dækkeservietten et dramatisk og meget raffineret element i en mere uhøjtidelig opdækning. Den rektangulære form understreger det grafiske mønsters stringente udtryk. For et blødere udtryk findes dækkeservietten i en oval variant. Matchende stofservietter fuldender udtrykket.

Fås også som damaskdug, bordløber , servietter og viskestykker.

BEMÆRK! De opgivne mål er mål efter vask.

Størrelsen på dækkeservietterne er  50 x 37 cm.Om dækkeservietter:
  • Vævet af 100% ægyptisk, dobbelttvundet kæmmet bomuld.

  • Vask ved 60°C. Hvide dækkeservietter tåler vask ved 95°C.

Gode råd
  • Vi anbefaler, at du folder produktet helt ud inden vask og undgår overfyldning af maskinen. Produktet strækkes let efter vask.

  • Vi anbefaler hængetørring af dækkeservietten, da det giver et glat resultat.

  • Husk at følge vaskanvisningen da vask ved netop 60 °C får bomulden til at åbne sig og blive vasket ren. Mange tror de skåner dækkeservietten ved at vaske ved 40°C, men produkterne er lavet til at holde til en højere temperatur.Vis mere
Vis mindre
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask er en kulturbærer af både dansk designtradition og håndværkshistorie. Vores historie bygger på stolte vævetraditioner siden 1756, men der har været vævere i familien bag Georg Jensen Damask helt tilbage til 1500-tallet.
Dengang og nu er tekstilerne baseret på klassisk design, med fokus på funktionalitet og kvalitet.  

Gennem tiden har vi arbejdet sammen med nogle af de mest anerkendte vævere, designere og arkitekter som f.eks. Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard og Nanna Ditzel. Endvidere har vi adskillige projekter bag os med Kongehuset og kan med stolthed kalde os Kongelig Hofleverandør.