Vælg sprog
2 stk. COLOURBLOCK viskestykker
Før musen henover billedet for at zoome

2 stk. COLOURBLOCK viskestykker

DKK 240,00
   På lager
Antal
Giv en gave, der oser af kvalitet og smukt design. COLOURBLOCK er et stilfuldt design med en moderne og farverig æstetik. Viskestykkerne er vævet i en kraftig hør- og bomuldskvalitet, som giver optimale tørreegenskaber og en lang levetid.  COLOURBLOCKs farvede felter er nøje afstemt i nuancer, der komplementerer hinanden og skaber en smuk harmoni. I farven Winetasting får farvefelterne karakter og substans gennem nuancer af rosa og bordeaux.  Spred glæde med en gave, der skaber et varmt udtryk i køkkenet. Ideel som en tak for invitationen næste gang, du er inviteret til middag eller som fødselsdagsgaven til en, du holder af.

Gaven indeholder:
2 stk. COLOURBLOCK viskestykker i farven Winetasting

Læs hele beskrivelse
Vis mindre
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask er en kulturbærer af både dansk designtradition og håndværkshistorie. Vores historie bygger på stolte vævetraditioner siden 1756, men der har været vævere i familien bag Georg Jensen Damask helt tilbage til 1500-tallet.
Dengang og nu er tekstilerne baseret på klassisk design, med fokus på funktionalitet og kvalitet.  

Gennem tiden har vi arbejdet sammen med nogle af de mest anerkendte vævere, designere og arkitekter som f.eks. Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard og Nanna Ditzel. Endvidere har vi adskillige projekter bag os med Kongehuset og kan med stolthed kalde os Kongelig Hofleverandør.