Vælg sprog
2 stk. ARNE JACOBSEN dækkeservietter
Før musen henover billedet for at zoome

2 stk. ARNE JACOBSEN dækkeservietter

DKK 340,00
   På lager
Antal
Det ideelle supplement til den stilfulde borddækning. ARNE JACOBSEN dækkeservietterne i rektangulær form er elegante klassikere med design af den ikoniske arkitekt. Dækkeservietternes tidløse mønster er udvalgt blandt Arne Jacobsens efterladte skitser og skaber en elegant symmetri og et harmonisk udtryk på bordet.

Det afdæmpede mønster gør desuden dækkeservietterne nemme at integrere i en hvilken som helst borddækning. I farven Opal Grey indfanger dækkeservietten en rolig skandinavisk tone, som danner en smuk, afdæmpet baggrund for det, du vælger at dække op med.

Gaven indeholder:
2 stk. ARNE JACOBSEN dækkeservietter (rektangulær) i farven Opal Grey

Læs hele beskrivelse
Vis mindre
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask er en kulturbærer af både dansk designtradition og håndværkshistorie. Vores historie bygger på stolte vævetraditioner siden 1756, men der har været vævere i familien bag Georg Jensen Damask helt tilbage til 1500-tallet.
Dengang og nu er tekstilerne baseret på klassisk design, med fokus på funktionalitet og kvalitet.  

Gennem tiden har vi arbejdet sammen med nogle af de mest anerkendte vævere, designere og arkitekter som f.eks. Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard og Nanna Ditzel. Endvidere har vi adskillige projekter bag os med Kongehuset og kan med stolthed kalde os Kongelig Hofleverandør.