Vælg sprog
1 stk. SOLID dug og 4 stk. PLAIN hørservietter
Før musen henover billedet for at zoome

1 stk. SOLID dug og 4 stk. PLAIN hørservietter

DKK 1.180,00
   På lager
Antal
Den oplagte gave til æstetikeren, som nyder at gøre sig umage med borddækningen. SOLID er en lærredsvævet bomuldsdug i en kraftig kvalitet med et smukt meleret udtryk – klassisk og moderne på én og samme tid. Kombineret med de rustikke PLAIN hørservietter med satinvævning i fin hørtråd fuldendes borddækningen på elegant vis.
Med denne gavdeidé fås både dug og servietter i en dyb, blå farve, der tilfører bordet et smukt, nordisk udtryk – perfekt til milde sommeraftener på terrassen eller hyggestunderne indendørs.  

Gaven indeholder:
1 stk. SOLID dug, str. 140 x 200 cm i farven Navy
4 stk. PLAIN hørservietter i farven Deep Blue

Vis mere
Vis mindre
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask er en kulturbærer af både dansk designtradition og håndværkshistorie. Vores historie bygger på stolte vævetraditioner siden 1756, men der har været vævere i familien bag Georg Jensen Damask helt tilbage til 1500-tallet.
Dengang og nu er tekstilerne baseret på klassisk design, med fokus på funktionalitet og kvalitet.  

Gennem tiden har vi arbejdet sammen med nogle af de mest anerkendte vævere, designere og arkitekter som f.eks. Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard og Nanna Ditzel. Endvidere har vi adskillige projekter bag os med Kongehuset og kan med stolthed kalde os Kongelig Hofleverandør.