Vælg sprog
1 stk. KUBUS sengetæppe og 2 stk. KUBUS puder
Før musen henover billedet for at zoome

1 stk. KUBUS sengetæppe og 2 stk. KUBUS puder

DKK 2.890,00
   På lager
Antal
Gaveidéen til ham eller hende, der holder af stilfuldt design til soveværelset. KUBUS er et elegant sengetæppe med et levende mønster designet af væver og tekstilingeniør Bent Georg Jensen. Blandingen af bomuld og viskose medfører, at KUBUS er ekstra blødt og i den mørkeblå farve, får sengetæppet en nobel fremtoning. KUBUS puderne i matchende farve bærer også det velkendte grafiske mønster og er skabt i samme behagelige kvalitet. Den komplette gave til et stilfuldt soveværelse eller hyggekrogen i stuen.

Gaven indeholder:
1 stk. KUBUS sengetæppe, str. 260 x 260 cm i farven Navy Blazer
2 stk. KUBUS puder i farven Navy Blazer
Vis mere
Vis mindre
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask er en kulturbærer af både dansk designtradition og håndværkshistorie. Vores historie bygger på stolte vævetraditioner siden 1756, men der har været vævere i familien bag Georg Jensen Damask helt tilbage til 1500-tallet.
Dengang og nu er tekstilerne baseret på klassisk design, med fokus på funktionalitet og kvalitet.  

Gennem tiden har vi arbejdet sammen med nogle af de mest anerkendte vævere, designere og arkitekter som f.eks. Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard og Nanna Ditzel. Endvidere har vi adskillige projekter bag os med Kongehuset og kan med stolthed kalde os Kongelig Hofleverandør.