Vælg sprog
1 stk. kimono og 1 stk. badelagen
Før musen henover billedet for at zoome

1 stk. kimono og 1 stk. badelagen

DKK 1.370,00
   På lager
Antal
Til ham eller hende, der fortjener at blive forkælet med blød luksus. Den vaffelvævede kimono i egyptisk bomuld har et enkelt, klassisk snit, som passer til både mænd og kvinder. I den gråsorte farve er kimonoen et elegant bud på en tidløs morgenkåbe, som både er let og nem at pakke med i weekendtasken.
Sammen med det bløde badelagen i egyptisk bomuldsfrotté med indvævet logo er gaven oplagt til designelskeren, der ønsker sig ægte wellness-stemning efter badet.

Gaven indeholder:
1 stk. KIMONO (uden foer), str. large i farven Slate
1 stk. BADELAGEN, str. 104 x 150 cm i farven Slate
Vis mere
Vis mindre
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask er en kulturbærer af både dansk designtradition og håndværkshistorie. Vores historie bygger på stolte vævetraditioner siden 1756, men der har været vævere i familien bag Georg Jensen Damask helt tilbage til 1500-tallet.
Dengang og nu er tekstilerne baseret på klassisk design, med fokus på funktionalitet og kvalitet.  

Gennem tiden har vi arbejdet sammen med nogle af de mest anerkendte vævere, designere og arkitekter som f.eks. Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard og Nanna Ditzel. Endvidere har vi adskillige projekter bag os med Kongehuset og kan med stolthed kalde os Kongelig Hofleverandør.