Vælg sprog
1 stk. JULEDUGEN
Før musen henover billedet for at zoome

1 stk. JULEDUGEN

DKK 1.320,00
   På lager
Antal
Gaven til designelskeren med en forkærlighed for den helt klassiske jul. JULEDUGEN med det ikoniske motiv er et nostalgisk signaturdesign i damaskkollektionen. En eksklusiv dug som mange er vokset op med og som ofte videreføres gennem generationer. Dugen er designet af Bodil Bødtker-Næss, og motivet med de flettede julehjerter og stiliserede grankviste har gennem mere end 40 år været indbegrebet af julestemning.

Den helt klassiske farvekombination i julerød og guld har en særlig plads i hjertet hos mange og har været i vores kollektion lige siden lanceringen i 1975. I al sin enkelhed værner JULEDUGEN i den oprindelige farvekombination om de klassiske traditioner omkring juletid.

Gaven indeholder:
1 stk. JULEDUGEN, str. 140 x 200 cm i farven Deep Red.

Vis mere
Vis mindre
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask er en kulturbærer af både dansk designtradition og håndværkshistorie. Vores historie bygger på stolte vævetraditioner siden 1756, men der har været vævere i familien bag Georg Jensen Damask helt tilbage til 1500-tallet.
Dengang og nu er tekstilerne baseret på klassisk design, med fokus på funktionalitet og kvalitet.  

Gennem tiden har vi arbejdet sammen med nogle af de mest anerkendte vævere, designere og arkitekter som f.eks. Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard og Nanna Ditzel. Endvidere har vi adskillige projekter bag os med Kongehuset og kan med stolthed kalde os Kongelig Hofleverandør.