Vælg sprog
1 stk. COSY COTTON plaid
Før musen henover billedet for at zoome

1 stk. COSY COTTON plaid

DKK 990,00
   På lager
Antal
Med den lune COSY COTTON plaid giver du en gave, der både egner sig som hyggetæppe i sofaen eller til sommeraftenerne under åben himmel. Den smukke plaid er strikket i en lidt grovere tekstur, som tilføjer et rustikt og naturligt udtryk uanset, hvor den bruges. COSY COTTON fås i en mørkeblå og råhvid farvekombination, som giver plaiden et elegant maritimt udtryk. Giv gaven til den, der holder af hjemlig hygge og afslapning i form af stilfuld hverdagsluksus.

Gaven indeholder:
1 stk. COSY COTTON plaid str. 130 x 180 cm. i farven Navy.

Vis mere
Vis mindre
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask er en kulturbærer af både dansk designtradition og håndværkshistorie. Vores historie bygger på stolte vævetraditioner siden 1756, men der har været vævere i familien bag Georg Jensen Damask helt tilbage til 1500-tallet.
Dengang og nu er tekstilerne baseret på klassisk design, med fokus på funktionalitet og kvalitet.  

Gennem tiden har vi arbejdet sammen med nogle af de mest anerkendte vævere, designere og arkitekter som f.eks. Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard og Nanna Ditzel. Endvidere har vi adskillige projekter bag os med Kongehuset og kan med stolthed kalde os Kongelig Hofleverandør.

KUNDESERVICE

Har du spørgsmål, kan du kontakte os