Vælg sprog
1 stk. viskestykke og 2 stk. karklude
Før musen henover billedet for at zoome

1 stk. viskestykke og 2 stk. karklude

DKK 240,00
   På lager
Antal
Gaven til den kvalitetsbevidste mand eller kvinde, som holder af smukke naturlige farvestrejf og unik vævekunst. COLOURBLOCK viskestykket med de nøje afstemte nuancer og LINEN karkludens vaffelvævede design mødes i en elegant grøn farvesætning, som inviterer harmoni og natur indenfor og skaber et smukt helhedsindtryk i køkkenet.
Både viskestykke og karklud er skabt med fokus på køkkenets mange gøremål og udmærker sig derfor på tørreevne såvel som holdbarhed. Spred glæde med godt design, der kombinerer æstetik og kvalitet.

Gaven indeholder:
1 stk. COLOURBLOCK viskestykke i farven Jade Green
1 pakke med 2 stk. LINEN karklude i farven Jade Green
Læs hele beskrivelse
Vis mindre
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask er en kulturbærer af både dansk designtradition og håndværkshistorie. Vores historie bygger på stolte vævetraditioner siden 1756, men der har været vævere i familien bag Georg Jensen Damask helt tilbage til 1500-tallet.
Dengang og nu er tekstilerne baseret på klassisk design, med fokus på funktionalitet og kvalitet.  

Gennem tiden har vi arbejdet sammen med nogle af de mest anerkendte vævere, designere og arkitekter som f.eks. Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard og Nanna Ditzel. Endvidere har vi adskillige projekter bag os med Kongehuset og kan med stolthed kalde os Kongelig Hofleverandør.